Moord in het Pand Amsterdam – Moordlunch Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Tijdens dit uitje stap je in een wereld vol spanning en intriges. Wie kunt je nog vertrouwen? Zo spannend heb je nog nooit gegeten!

Als iedereen aan tafel zit word je plots opgeschrikt: de politie betreedt het pand, want er is een moord gepleegd. Dit zorgt natuurlijk voor een hoop commotie en consternatie. De rechercheurs delen je mee dat het lijk nog in het pand ligt. Dat betekent dat de moord kort geleden moet zijn gepleegd en de dader zich in jullie gezelschap bevindt. Is dat even schrikken! De politie van Amsterdam heeft je hulp nodig! Als Sherlock Holmes en zijn trouwe metgezel Wadson moeten jullie deze moordzaak zien te ontrafelen.

Onze rechercheurs zullen uit je gezelschap de verdachten pikken en deze door middel van pakken en pruiken net even iets verdachter maken, hilariteit alom. De overgebleven gasten worden in teams verdeeld die het tijdens dit moordspel tegen elkaar moeten opnemen en door middel van slimme ondervragingstechnieken de dader onder de verdachten weten aan te wijzen.

Je krijgt met deze Moordlunch het lekkerste en spannendste totaalpakket dat Amsterdam te bieden heeft. Bovendien, het winnende onderzoeksteam wint een eervol prijsje!

Onze Moordlunch is heel geschikt als bedrijfsevent, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familieviering. Zowel jong en oud en iedereen die van mysterie houdt, heeft een gegarandeerde topdag tijdens Moord in het pand Amsterdam

Dus heb je zin in een middagje culinair Cluedo? Boek dan dit uitje en puzzel gezellig met ons mee!

Inclusief:
– Hilarisch moordspel
– Privé-zaal & locatiekosten
– Een overheerlijke & uitgebreide High Tea
– Verschillende theemelanges, koffie en jus ‘d Orange
– Acteurs
– BTW

Let op! Je kunt in plaats van een High Tea ook kiezen voor een uitgebreide broodjeslunch. Wil je liever dineren bij het moordspel? Dat kan! Wij organiseren moorddiners door heel Nederland

 

Andere suggesties…