Hou van Holland Dinerspel Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je ook zo gek op Holland? Komt dat even goed uit, want gedurende dit gezellige groepsuitje in Den Haag gaan we jouw kennis over ons koude kikkerlandje eens danig onder de loep nemen.

Gezellig Speldiner Den Haag
Je wordt bij aankomst hartelijk welkom geheten door onze eigen Beau of Linda. Aan hen de taak jouw groep in teams onder te brengen. Vervolgens krijg je uitleg over het spel. Als alle teams gereed zijn en iedereen zich in de startblokken opstelt kan de strijd beginnen.

De verschillende rondes van dit spel zullen tussen de gangen van het diner worden gespeeld.

We starten met een opwarmronde, de zogeheten algemene kennisronde. Vragen als ”Hoeveel procent van de Nederlanders loopt meer dan 1 dag in dezelfde onderbroek? Of hoeveel procent van de Nederlanders vindt zichzelf te dik? Wat betekent de afkorting HEMA?! Op al deze en heel veel meer vragen krijgt u het antwoord.

Na het voorgerecht volgen de volgende rondes. Zo komt er o.a. Een spellingsronde voorbij. Want is het nou pannekoek of pannenkoek, zonnebank of zonnenbank? Dit lijkt een abceetje, de vraag is of je koelbloedig blijft in het heetst van de strijd. Ook is er een ‘uitbeeldingsronde’ en ‘Herken het fragment’

Aan het slot van dit dinerspel vol spanning, sensatie, maar bovenal gezelligheid wordt duidelijk welk team als winnaar uit de bus komt en met de felbegeerde hoofdprijs huiswaarts zal keren.

Dit avondarrangement leent zich vooral voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of vrijgezellenfeest. Het Hou van Holland Spel is een spelprogramma tot de nok gevuld met hilariteit en nostalgie.

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…