Hou van Holland Dagarrangement Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 85.00 p.p. (incl. BTW)
  • 8.0 uur

Het Hou van Holland Dagarrangement is een compleet dagprogramma voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest.
Dit arrangement bestaat uit drie verschillende onderdelen, die natuurlijk afzonderlijk kunnen worden geboekt, maar samen misschien wel nog leuker zijn!

Crazy 88
We beginnen de dag met het totaal krankzinnige en gestoorde spelprogramma Crazy 88.
Natuurlijk hebben wij geen 88 crazy opdrachten, maar we hebben er wel een hoop!
Bij aankomst staat onze ervaren spelbegeleider,die de spelregels zal uitleggen, je al op te wachten. Vervolgens wordt je groep in teams verdeeld en gewapend met een camera hartje Utrecht ingestuurd. Zodra de eerste opdracht vervuld is heeft de spelbegeleider alweer de volgende gekke en ludieke opdracht voor je klaarliggen.

Alle opdrachten moeten op de meegeleverde camera worden vastgelegd. Dit bewijsmateriaal moet aan het eind van het spel aan de begeleider worden overhandigd, die het winnende team bekend zal maken.
Als alle punten zijn geteld en het winnende team bekend is gemaakt, is het tijd voor het volgende onderdeel: de Borrelboot.

Borrelboot /Rondvaart
Tijdens deze anderhalf uur durende verwenvaart dobber je uiterst ontspannen over de Utrechtse grachten. Terwijl de schipper je meeneemt op ontdekkingsreis, kun je genieten van een onbeperkte Hollandse bar (bier/wijn/fris). Na deze rondvaart zal de schipper je afzetten bij het restaurant waar je het van tv bekend Hou van Holland-spel zal gaan spelen.

Hou van Holland speldiner
Houd je ook zoveel van Holland? Nou, daar zullen we tijdens ons Hou van Holland speldiner achter komen. Onze enthousiaste Quizmaster zal je eens danig aan de tand voelen. Het spel bestaat uit verschillende rondes, welke tussen de gerechten gespeeld zullen worden. Zo hebben wij een algemene kennisronde een spellingsronde en een ronde waarbij je gaat bieden.
Aan het eind van dit spelprogramma zal blijken welk team met de grote prijs huiswaarts zal keren en welk team rijp is voor een inburgeringscursus.

Voorbeeldprogramma
14:00 Crazy 88 spelprogramma
17:00 Borrelrondvaart
18:30 Hou van Holland dinerspel
22:00 Einde

Inclusief:
– Professionele begeleider
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– Privé-boot inclusief schipper en onbeperkte Hollandse bar
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Spelmaterialen
– BTW

Let op! Je kunt dit groepsuitje ook in Amsterdam reserveren.

Tip! Houd je toch niet zo heel veel van Holland? Geen probleem, je kunt het Hou van Holland-spel ook vervangen voor een Moorddiner of Popquizdiner.

Andere suggesties…