Borrelsloep Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Dit is misschien wel één van de meest ontspannen uitjes uit ons aanbod. Tijdens deze rondvaart dobber je met een verkoelend biertje of wijntje in je vuistje over de Utrechtse grachten.

Onze ervaren privé-schipper neemt je mee op ontdekkingsreis door mooi Utrecht en wij verzekeren je: tijdens deze vaartocht kom je op plaatsen en plekjes waar je nog nooit eerder bent geweest! De Borrelsloep vaart natuurlijk over de historische Oude Gracht, het kloppende stadshart van Utrecht. Vanaf de borrelsloep zie je de mensen op de terrasjes aan het water zitten.  Misschien herken je een van die prachtige bouwwerken of kerkjes waar je langs vaart. Laat het maar lekker over je heen komen.

Varend door deze Domstad kun je, je tegoed doen aan al het lekkers dat je op de boot krijgt aangeboden. Onze Hollandse Bar voorziet in tal van frisdranken, bier en wijn. Natuurlijk hoort daar ook een smakelijk borrelhapje bij. Het zal je dus aan lekkernijen niet te kort komen op de Borrelsloep in Utrecht.

En natuurlijk hebben wij tijdens deze rondvaart prachtig weer, maar mocht het onverhoopt toch beginnen te regenen, dan overkappen wij de boel toch gewoon! De Borrelsloep in Utrecht vaart altijd door!

Onze Borrelsloep Utrecht wordt regelmatig geboekt als ontspannend bedrijfsuitje. Lekker samen met de collega’s van je afdeling in een ongedwongen en originele setting genieten. Maar natuurlijk zijn er ook tal van families, vriendengroepen en vrijgezellenvieringen die samen met ons van de Borrelsloep genoten. Boek vandaag en je vaart morgen al door de grachten van Utrecht!

Inclusief:
– Sloep
– Schipper
– 3 drankjes p.p. vanuit de Hollandse Bar
– Borrelhapjes
– BTW

Wil je ook nog wat entertainment tijdens je vaartocht? Boek dan onze Hou van Holland vaart

Andere suggesties…