Hou van Holland Rondvaart Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zin om een feestje te bouwen op de Amsterdamse grachten, waarbij u de beschikking heeft tot een onbeperkte Hollandse bar? Dan nodigen wij u uit voor onze Hou van Holland rondvaart in Amsterdam. Het perfecte totaaluitje voor uw bedrijf, team, afdeling of vriendengroep. Succes gegarandeerd!

U stapt aan boord bij een van onze gezellige boten, de trossen worden losgegooid en het feest kan beginnen. Dit wordt een heerlijke vaartocht over de Amsterdamse grachten met uitzicht op tal van nostalgische bezienswaardigheden. Alles waar onze Hollandse hoofdstad groot mee is geworden komt vandaag voorbij. Lekker ontspannen kletsend met een biertje of wijntje in de hand kunt u van deze mooie Amsterdamse stadsgezichten genieten.

Maar dat is nog niet alles! Varend over de Amsterdamse grachten speelt u samen met uw collega’s, vrienden of vriendinnen het Ik Hou van Holland-spel. U kent de televisie-variant vast wel. Erg leuk om naar te kijken, maar om zelf te doen natuurlijk nog veel leuker! Het Ik Hou van Holland-spel bestaat uit verschillende rondes waarbij verschillende vaardigheden worden getest. Zo hebben wij een algemene kennisronde, een spellingsronde en een muziekquiz. Aan het eind van het spelprogramma hebben we ook nog het Rad Fortuin en de hilarische meezinger.

Daarna zal blijken welk team het meeste weet van Holland en haar bewoners. De Quizmaster zal aan de winnaars een tijdens de sfeervolle prijsuitreiking een heerlijk prijsje overhandigen. Maar er is nog meer, tijdens de Hou van Holland Rondvaart in Amsterdam. Gedurende deze anderhalf uur durende tocht kunt u namelijk onbeperkt gebruik maken van een Hollandse bar (bier/wijn/fris). Dus geen gedoe met rekeningen en bonnetjes achteraf. Wij houden van ongecompliceerd gemak.

Get Events zorgt ervoor dat u samen met uw collega’s of vrienden van elke seconde zult genieten. Want daar staat de Hou van Holland Rondvaart in Amsterdam om bekend. Spring aan boord voor onze onvergetelijke Hou van Holland Rondvaart. Beleef een gedenkwaardige middag of avond op de wateren van Amsterdam! De ideale invulling voor elk teamuitje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje.

Inclusief:
– Privé-boot
– Schipper
– Onbeperkte Hollandse bar
– Hou van Holland spel
– Quizmaster
– Prijsje voor het winnende team

Let op! U kunt het Hou van Holland-spel tijdens deze rondvaart ook vervangen door een Popquiz.

Andere suggesties…