Floating Popquiz Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wat is er nu leuker dan te varen over de Amsterdamse grachten. En om het nog leuker te maken bieden wij u tijdens deze prachtige vaartocht een Popquiz aan! Welkom bij de Floating Popquiz Amsterdam. Een drankje in de hand, het uitzicht van Amsterdam en nostalgische muziek ‘on top’.
Een betere combideal is haast niet mogelijk!

Naast de kapitein en het horeca personeel, die wij voor u regelen, is er ook een professionele Quizmaster mee aan boord. Deze Quizmaster zal de groep in teams verdelen waarmee we de Popquiz kunnen beginnen. Mensen worden met dit soort spelletjes altijd heel fanatiek, let maar op!

Tijdens deze Floating Popquiz testen wij uw muziekkennis aan de hand van verschillende muziekfragmenten. Maar ook die o zo leuke tv tunes van vroegah komen aan bod! Wie raadt de plaat? Liedjes uit de oude doos (van Elvis tot Michael Jackson), maar ook tophits van de populaire hedendaagse artiesten (van Adele tot Lady Gaga) komen voorbij. Een feest der herkenning in Amsterdam dus! Heeft u zelf verzoekjes, geef het ons door. De steevaste meezinger wordt natuurlijk een mooi videomomentje. Gooi uw trossen los en geniet met volle teugen!

Natuurlijk heeft u de beschikking over een Hollandse bar aan boord. En alsof dit nog niet voldoende is, is deze bar onbeperkt ook. Gaandeweg komt de sfeer steeds meer los tijdens de Floating Popquiz Amsterdam. Ook de spanning stijgt, want welk team eindigt het hoogst op de ranglijst en gaat er naast de eer dus ook nog eens met de felbegeerde prijs vandoor? Na de laatste Quizronde gaat uw sympathieke Quizmaster de puntjes tellen en wordt de uitslag bekend gemaakt. Hilariteit alom.

Dobberend over de grachten, met een heerlijk muziekje op de achtergrond kraken de hersenen. Rekent u maar op een festijn van lach, melodie en oeverloos genieten. Elk groepsuitje zou de Floating Popquiz in Amsterdam een keer meegemaakt moeten hebben. Van afdelingsuitje tot personeelsfeest en van vrijgezellenviering tot familie-uitje. U zit altijd goed!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– Popquiz Muziek
– Onbeperkte drank o.b.v. Hollandse Bar
– Prijs voor het winnende team
– BTW

 

Andere suggesties…