Hou van Holland Dagarrangement Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 88.00 p.p. (incl. BTW)
  • 8.0 uur

Bent u op zoek naar een compleet dagprogramma voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam? Dan is ons geheel verzorgde Hou van Holland Dagarrangement precies wat u zoekt.

Dit arrangement bestaat uit maar liefst drie verschillende en elkaar perfect aanvullende onderdelen;

Crazy 88 Spelprogramma
Borrelvaart
Hou van Holland Speldiner

Crazy 88
We beginnen deze dag met het totaal krankzinnige spelprogramma Crazy 88.
Het crazy 88 spelprogramma bestaat uit verschillende ludieke opdrachten, die in hartje Amsterdam moeten worden vervuld. Bij aankomst wordt de groep in verschillende teams verdeeld die tegen elkaar zullen strijden.

Elk team wordt met een fotocamera en een flinke aanmoediging de Amsterdamse binnenstad in gestuurd. Zodra de eerste opdracht vervuld is moeten het team zo snel mogelijk naar de spelbegeleider bellen, die de volgende doldwaze opdracht alweer voor u klaar heeft liggen.
Alle opdrachten moeten natuurlijk op camera vast worden gelegd, dit om later als bewijsmateriaal te dienen.

Na twee uur komt de hele groep weer bij elkaar en worden jullie op een heerlijk drankje getrakteerd. Tijdens deze welverdiende pauze zal de spelbegeleider de opdrachten nakijken en beoordelen welk team zich als winnaar van het crazy 88 spelprogramma mag uitroepen.
Na het crazy 88 spel gaan we verder met het volgende onderdeel; de Borrelboot.

Borrelboot
Tijdens deze anderhalf uur durende rondvaart nemen wij u mee op ontdekkingsreis over de Amsterdamse grachten. Hierbij heeft u de beschikking over een onbeperkte Hollandse bar. Met een heerlijk biertje, wijntje of glaasie fris kunt u lekker achterover zitten en genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.
Na deze anderhalf uur durende rondvaart zal de schipper u afzetten bij het restaurant waar het Hou van Holland speldiner zal worden gespeeld.

Hou van Holland speldiner
Tijdens dit speldiner speelt u tussen de gerechten door het van tv bekende Hou van Holland spel.
Denkt u veel van ons koude kikkerlandje te weten? Onze enthousiaste quizmaster zal u eens danig aan de tand voelen.
Het Hou van Holland-spel bestaat uit verschillende rondes, zo hebben wij de algemene kennisronde; hoeveel procent van de Nederlanders loopt meer dan 1 dag in dezelfde onderbroek? Hoeveel procent van de Nederlanders steekt wel eens een jointje op? Waar staat de afkorting FEBO voor? U komt er tijdens deze Hou van Holland-quiz allemaal achter! Ook zullen wij de spellingsronde en het bieden tijdens dit spelprogramma niet overslaan.

Aan het eind van de avond zal blijken welk team met de grote prijs huiswaarts zal keren en welk team rijp is voor een inburgeringscursus.

Voorbeeldprogramma
14:00 Crazy 88 Spelprogramma
17:00 Borrelvaart
18:30 Hou van Holland Speldiner
22:00 Einde

Inclusief:
– Ervaren begeleider
– Consumptie en prijs voor het winnende team
– Privé-boot inclusief schipper en onbeperkte Hollandse bar
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Spelmaterialen
– BTW

Let op! U kunt dit spel ook in Utrecht spelen.

Tip! Houdt u toch niet zo heel veel van Holland? Geen probleem, u kunt het Hou van Holland Speldiner ook vervangen door een Moorddiner of een Popquizdiner.

Andere suggesties…