Borrelen, Bikken en Brullen

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 85.00 p.p. (incl. BTW)
  • 8.0 uur

Borrelen, Bikken en Brullen: een spetterend uitje in onze hoofdstad!

We beginnen het Borrelen, Bikken en Brullen Arrangement met ons knotsgekke Crazy 88 spelprogramma, vervolgens gaan we door met een anderhalf uur durende borrelvaart, waarna we dit super gezellige dagje Amsterdam afsluiten met een knallend Comedy Diner.

Kortom, met dit uitje hebben wij de perfecte ingrediënten om u op een onvergetelijk dagje Amsterdam te trakteren.

14:00 Crazy 88 Amsterdam
Tijdens ons Crazy 88 spelprogramma moet u verdeeld in teams de meest idiote opdrachten zien te vervullen. De start van dit spelprogramma is bij de Beurs van Berlage en op nog geen 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Nadat de teams zijn geformeerd zal de spelbegeleider het startschot geven. Gewapend met een fotocamera duikt u het centrum van Amsterdam in om de opdrachten te vervullen. De opdrachten zullen telkens door onze spelbegeleider telefonisch worden doorgegeven.

Hoeveel geld denkt u te verdienen als straatmuzikant? Kunt u een levend standbeeld maken? We zullen er tijdens ons Crazy 88 spelprogramma allemaal achter komen. Aan het eind zal iedereen weer bij elkaar komen voor een drankje en de prijsuitreiking.

17:00 Borrelboot
Na het Crazy 88 spelprogramma kunt u weer even heerlijk bijkomen op onze borrelboot. Met een drankje in uw hand dobbert u heerlijk ontspannen door de Amsterdamse binnenstad.

Terwijl onze schipper u meeneemt over de grachten kunt u zich tegoed doen aan een onbeperkte Hollandse bar ( bier, wijn, fris, ). Onze borrelboot is bourgondisch genieten in Amsterdam!

18:30 Driegangendiner
Na al dat varen zult u wel honger hebben gekregen. Dat komt dan goed uit! Want voordat onze comedians hun opwachting maken kunt u eerst gaan genieten van een heerlijk diner, waarbij de kok u zult trakteren op een vuurwerk van smaakexplosies. Na het diner zullen onze comedians dit vuurtje nog een fijntjes aanwakkeren.  Zij zullen u overladen met een stortvloed aan grappen, punch lines, improvisaties en verhalen waarbij zelfs de grootste droogkloot zijn gezicht niet in de plooi kan houden, gegarandeerd!

Dus bent u toe aan een spetterend uitje in onze hoofdstad, boek dan ons Borrelen, Bikken en Brullen Arrangement!

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– 1x consumptie per persoon
– digitale foto’s en filmpjes
– onbeperkt drankjes uit de Hollandse Bar (bier, fris, wijn)
– Compleet 3 gangen diner
– Comedy Show met verschillende van tv bekende comedians

Andere suggesties…