Floating and Walking Dinner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 85.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.5 uur

Welkom bij ons Floating and Walking Dinner Amsterdam! Bij dit groepsuitje hebben wij een floating dinner gecombineerd met een avondje happen en stappen.

Bij aankomst worden jullie hartelijk welkom geheten door onze altijd vrolijke schipper en enthousiaste gids. Als iedereen aan boord is worden de trossen losgegooid en kunnen we beginnen. Terwijl we door de Amsterdamse grachten naar het eerste restaurant varen, gaan je onderweg genieten van al het moois dat je passeert. Natuurlijk zal de gids de eerste vaartocht voorzien van de leukste verhalen en anekdotes. Bij aankomst bij het eerste restaurant staan de gedekte tafels al klaar en op je te wachten.

Als iedereen van het voorgerecht heeft genoten, vervolgen wij dit floating and walking dinner Arrangement weer richting het tweede restaurant voor het hoofdgerecht.

Na het hoofdgerecht zullen wij onze tour per voet vervolgen. Onder begeleiding van onze gidsen duiken wij de Rosse Buurt in. Bij dit niets verhullende stukje Amsterdam kijkt je, je ogen uit. Je zal merken: de warme buurt is hot. Tijdens deze stadswandeling zul je ervaren dat de Wallen meer is dan de dames van plezier!

Deze Floating and Walking Dinner-tour eindigt bij het laatste restaurant, waar als klapstuk van de avond, deze ‘Floating and Walking Dinner’ wordt afgesloten met een overheerlijk dessert

Voorbeeldprogramma Floating and Walking Dinner Amsterdam:
17:00 Varen
18:00 Voorgerecht
18:45 Varen
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Wandeling
21:00 Dessert

Inclusief:
– Professionele gids
– Boothuur
– Schipper
– Driegangendiner
– BTW

TIP! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Geen probleem indien u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen kunt u dit uitje gewoon reserveren.

 

Andere suggesties…