Rondvaart Diner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 95.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wilt u uw gasten eens flink in de watten leggen? Dan is ons rondvaart diner Amsterdam een perfecte keus. Een rondvaart diner is namelijk een sensatie voor uw zintuigen!

Smakelijk groepsuitje op de Amsterdamse grachten
Ons rondvaart diner is een perfect uitje om uw avond te beginnen of af te sluiten. En met ons rondvaart diner hoeft u niet bang te zijn om het bij het verkeerde eind te hebben, want met dit uitje zit u eigenlijk altijd goed!

Als iedereen aan boord is zal de schipper de motoren starten en koers zetten richting de Amsterdamse binnenstad.
Zo vaart u tijdens ons rondvaart diner in Amsterdam onder andere door de sfeervol verlichte grachtengordel. Deze grachtengordel staat sinds kort op de UNESCO Werelderfgoedlijst en na dit rondvaart diner begrijpt u ook wel waarom.
De grachtenpanden en pakhuizen zullen tijdens ons rondvaart diner één voor één aan u voorbij trekken. En vooral ’s avonds wanneer de grachten sfeervol verlicht zijn komt dit onversneden stukje Amsterdam het meest tot haar recht.
Maar ook zullen wij tijdens deze rondvaart diner in Amsterdam de Rosse Buurt en de Jordaan zeker niet links laten liggen.
En terwijl u uw ogen de kost geeft kunt u uw tanden zetten in een heerlijk drie gangen diner. Of heeft u liever een buffet? Weinig is onmogelijk tijdens ons rondvaart diner in Amsterdam.

Lijkt varen door Amsterdam u erg leuk, maar heeft u eigenlijk veel meer zin in een barbecue of Spaanse tapas?

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een BBQ boot of een tapas cruise in Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste medewerkers die u graag verder op weg willen helpen!Het Rondvaart Diner in Amsterdam is

Inclusief:
– Privé boot
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Bediening aan boord
– Onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
– Inclusief BTW

Wilt u dit uitje uitbreiden met een stadswandeling? Neem dan eens een kijkje bij onze Floating and Walking dinner. Tijdens dit groepsuitje gaat u onder begeleiding van een gids dineren in drie verschillende restaurants. De eerste twee restaurants zullen wij per boot aandoen en voor het laatste restaurant neemt onze gids jullie mee met een echte wallentour.
Kijk hier voor andere Boottochten door de Amsterdamse grachten.