Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amsterdam / Avondarrangement Amsterdam
Verfijn hieronder:

Op zoek naar een compleet avondarrangement in Amsterdam? Wij nemen je graag alle zorg uit handen! Onze arrangementen staan garant voor een avond vol gezelligheid en entertainment.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat je onbezorgd kunt genieten samen met je collega’s, vrienden of familie. Wij maken elk arrangement geheel aan de hand van jouw wensen en op deze manier ben je verzekerd van een heerlijk op maat gemaakt avondje Amsterdam.

Wil je bijvoorbeeld de avond beginnen met een rondvaart door de Amsterdamse grachten om vervolgens door te gaan met een spannend Moorddiner of een Comedy Diner inclusief een uitgebreid driegangendiner?

Of wil je juist helemaal uit je dak gaan op de swingende beats van ons  Foute Popquiz Diner?

Misschien is een Walking Dinner wel wat je zoekt? Tijdens deze culinaire stadswandeling gaan jullie samen met een privé gids op stap naar de lekkerste restaurantjes van onze hoofdstad. Natuurlijk zal onze gids deze wandeling voorzien van tal van mooie verhalen en anekdotes! Op deze manier ben je verzekerd van een heerlijk avondje samen met je vrienden, collega’s of familie in Amsterdam.

Of je nu op zoek bent naar een perfect bedrijfsuitje, een gezellig teamuitje of een spetterend vrijgezellenfeest: bij ons zit je goed!