Baantjer Speurtocht Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ga samen de binnenstad van Rotterdam in voor onze boeiende Baantjer Speurtocht. Leef je uit als ware rechercheurs en ga met je team op zoek naar aanwijzingen om onze mysterieuze moordzaak op te lossen.

Puzzelaars en knappe koppen opgelet, we gaan beginnen!

Baantjer Speurtocht Rotterdam Spelverloop
We verzamelen op ons meetingpoint in het hartje van Rotterdam. Onze ‘Hoofd van de politie Rotterdam’ wacht je daar op. Jullie worden ingelicht over het Baantjer Moordspel en de raadselachtige moordzaak. Elke teamcaptain ontvangt diverse bewijsmaterialen en onderzoeksmaterialen in een professionele koffer. Na de speluitleg ga je samen met jouw teamleden fanatiek het centrum van Rotterdam in. Wij zijn benieuwd hoe je het ervan af brengt!

Speur en puzzel in de binnenstad van Rotterdam om cruciale feiten en onthullende bewijsstukken te achterhalen. Leef voor een dag het leven van toppers zoals Fledder en de Cock. Wanneer alle relevante locaties bezocht zijn heb je hopelijk voldoende bewijsmaterialen vergaard om alle eindjes aan elkaar te knopen… Snel terug naar de commissaris om rapport uit te brengen!

In een sfeervol en echt Rotterdams café trakteren wij je bij terugkomst eerst op een welverdiend drankje.
Tijdens het borrelen kijkt onze hoofdcommissaris de antwoorden na en zal hij aansluitend het winnende team bekend maken. Wie wint het Baantjer Moordspel Rotterdam? Het team met de beste rechercheurs ontvangt een verrassend prijsje!

De Baantjer Speurtocht is zeer geschikt voor als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje in Rotterdam!

De Baantjer Speurtocht in Rotterdam is inclusief:
– Professionele en ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen
– 1 consumptie p.p. na afloop
– Prijsuitreiking met drankje
– Prijsje voor het winnende team
– BTW