Breakdance Workshop Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Misschien denk je dat Breakdance alleen geschikt is voor professionele dansvirtuozen zoals Michael Jackson en andere megasterren? Wij hebben goed nieuws: jij kunt ook Breakdancen!

Natuurlijk bouwen wij de Workshop Breakdance goed op! Enerzijds maak je op een leuke manier kennis met Breakdance en anderzijds heb je een gezellige tijd samen met je vriendengroep of collega’s.

Een ervaren en kundige Breakdancer gaat jullie de basistechnieken van het Breakdancen aanleren! In een paar uur ben je bekend met het hippe Breakdance en leer je zelf ook een paar geslaagde moves! Leef je, samen met je gasten, uit bij dit actieve en geweldige uitje in Den Haag!

Eerst krijg je een onderhoudende inleiding op de wereld van het Breakdancen. Daarna ga je lekker warm draaien door middel van een spetterende warming up.

De Workshop Breakdance zal je verbazen. Al deze nieuwe bewegingen brengen het beste bij je naar boven tijdens dit sportieve en feestelijke samenzijn. Dit wordt een event waar nog lang over wordt gesproken!

Ga los tijden onze Breakdance-belevenis en boek onze Workshop Breakdance in Den Haag.
Heel geschikt als bedrijfsfeest, personeelsviering of vrijgezellenparty.

De Breakdance Workshop in Den Haag is inclusief:
– Ervaren en professionele Breakdancer
– Zaalhuur dansruimte Den Haag
– Te boeken op iedere dag en tijd
– BTW