Breakdance Workshop Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Je kent het vast wel van TV. De Moonwalk, jongens die cirkeltjes draaien op hun eigen hoofd en achterwaartse salto’s maken! Geen paniek, wij gaan wel met je Breakdancen in Rotterdam, maar op een ontspannen manier! Maak je maar klaar voor een lekkere actieve,  verrassende en originele tijd hier in onze danszaal in Rotterdam.

Tijdens deze topuurtjes van onze ‘Workshop Breakdance’ zal een ervaren Breakdancer je de technieken van het Breakdancen leren.

Binnen no time ben je bekend met Breakdance en kan je er zelf ook al wat van! Beleef samen met jouw vrienden en collega’s dit dynamische en verrassende uitje in het centrum van Rotterdam!

We starten met een attractieve inleiding op het legendarische Breakdance. Met je groep ga je eerst warmdraaien door middel van een aanstekelijke warming up.
De Workshop Breakdance zal je verbazen. Onvoorstelbaar welke nieuwe bewegingen jij en je gasten in korte tijd leren. Dit sportieve en gezellige uitje in Rotterdam wordt een waar feest!

Ga lekker los tijdens onze Breakdance-belevenis in Rotterdam. Onze succesvolle Workshop Breakdance is zeer geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenviering.

Workshop Breakdance Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en kundige Breakdancer
– Zaalhuur danslocatie Rotterdam
– Te boeken op elke dag of tijdstip
– BTW