Burlesque Dinner in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Laat je omtoveren tot een echte Burlesque danseres bij de Workshop Burlesque Dansen. Na al dat dansen en bewegen verwennen we je daarna met een overvloedig driegangen diner. Welkom bij dit totaaluitje in het hartje van Rotterdam.

De Workshop wordt geleid door een ervaren Burlesque danseres. De Workshop Burlesque begint met een attractieve opwarming zodat je samen met je vriendinnen al helemaal in de stemming komt. Zie hoe je zelf en je mededanseressen worden omgetoverd tot pin up girls van de oude stempel. Dit doen wij in stijl met de nodige glamour en de onvervalste bijhorende sexy moves! Ter verhoging van de sfeer hebben we wat versiering meegenomen….

Tijdens ons Burlesque Dinner in Rotterdam leren jullie alle ‘ins en outs’ waarmee de Burlesque danseressen van toen van leer gingen. In deze uitdagende dansvorm ligt natuurlijk ook de kunst van verleiding besloten. Het versieren van mannen wordt vanaf nu nog gemakkelijker!

Burlesque Dinner
Na de levendige dansworkshop ben je wel toe aan het smakelijke keuzediner van de Burlesque Dinner Rotterdam. Wil je vlees, vis of de vegetarische variant van ons keuzemenu? Zowel het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden hier op afgestemd. Onze Burlesque Dinner Rotterdam houden wij in een van de meest gezellige en heerlijkste restaurants van Rotterdam. Tijdens het diner kun je lekker napraten over de fascinerende en hilarische Workshop Burlesque Dansen die je net achter de rug hebt.
De Burlesque Dinner Rotterdam is ideaal als vrijgezellenuitje, vriendinnenuitje of ander groepsuitje in Rotterdam.

Burlesque Dinner Rotterdam is inclusief:
– Professionele dansdocente
– Locatie hartje Rotterdam
– Gevarieerd driegangen dinner
– Keuze voor dag en tijdstip
– BTW