Cabaret Diner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Zitten jullie klaar? Want het Cabaret Diner in Eindhoven gaat beginnen! Kies voor een gezellige avond vol amusement, hilariteit en Bourgondisch genieten!

Met het Cabaret Diner bieden wij de perfecte happening voor je personeelsfeest, bedrijfsuitstap of ander uitje.

Welkom in ons theaterrestaurant in het bruisende hart van Eindhoven. Hier verzorgen wij een heerlijk 3-gangendiner en topshow op maat. Je voelt je direct thuis in de exclusieve en sfeervolle ruimte die wij voor jullie hebben gereserveerd. Samen met je gezelschap gaan jullie eens welverdiend genieten van ons Cabaret Diner Eindhoven!

Wees verzekerd van onze culinaire variatie. Zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht hebben jullie de keuze uit vlees-, vis- of  vegetarische gerechten.

Na het smakelijke hoofdgerecht zullen onze cabaretiers verschijnen. Zij gaan een gevarieerde en enerverende Cabaretshow brengen om niet snel te vergeten! Vergis je niet, want deze cabaretiers zijn ervaren profs met elk een uniek karakter en originele humor. De lachspieren zullen overuren maken! Geestige anekdotes, hilarische verhalen, scherpe improvisaties en verrassende grappen volgen elkaar in hoog tempo op tijdens het Cabaret Diner in Eindhoven.

Onze dinershow in Eindhoven is een absolute must! Dit is een groepsuitje die je wilt meemaken!

Het Cabaret Diner in Eindhoven is inclusief:
– Ervaren Cabaretiers en Comedians
– Heerlijk 3 gangen diner
– Zaalhuur locatie Eindhoven
– BTW