Cabaret Diner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Kom binnen in dit sfeervolle toprestaurant in Rotterdam. Hier ga je genieten van een verrukkelijke maaltijd en een een paar hilarische uren. Wij presenteren hierbij het Cabaret-arrangement. Ideaal voor een personeelsfeestje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje in Rotterdam.

Onze cabaretiers zijn er helemaal klaar voor. Zij zullen dit knusse theaterrestaurant flink op zijn kop zetten. Bestel jouw favoriete drankje en geniet van ons attractieve driegangenmenu aan een feestelijk gedekte tafel. Er is keuzemogelijkheid tussen vlees-, vis- of vegetarische gerechten.

Na het smakelijke eerste gerecht gaan we van start met de show. Onze hilarische cabaretiers maken hun opwachting. Dit wordt een Cabaret Show die zijn weerga niet kent. Onze cabaretiers zijn stuk voor stuk ervaren professionals met elk een bijzondere topact. Ga helemaal uit je dak en laat je onderdompelen in deze cocktail van bijzondere verhalen, scherpe improvisaties en geweldige grappen.

Wij maken de keuze voor een gezellig groepsuitje in Rotterdam gemakkelijk! Gun jezelf en je vrienden en collega’s een avond vol entertainment en lekker eten met ons Cabaret Diner in Rotterdam!

Het Cabaret Diner in Rotterdam is inclusief:
– Professionele Cabaretiers en Comedians
– Heerlijk driegangenmenu
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– BTW