Carabet Diner Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ladies and gentlemen… Zo zal deze sfeervolle avond beginnen als je kiest voor het Cabaret Diner Alkmaar. Welkom in het theater, bij de meest bijzondere en gezellige dinershow van Nederland!

Het Cabaret Diner is een avond vol show, entertainment, amusement, humor en natuurlijk lekker eten. Een hoop gezelligheid vormt de basis en daarom is ons Cabaret Diner uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of ander groepsuitje in Alkmaar. In een knus en prachtig ingericht theater krijg je alle facetten van entertainment mee, terwijl je geniet van een heerlijk en exclusief driegangendiner. De tafels zijn gedekt en de spotlight staat klaar… Laat het Cabaret Diner maar beginnen!

Na het hoofdgerecht stijgt het showniveau als nooit tevoren: onze cabaretiers verschijnen ten tonele en zorgen ervoor dat dit hilarische groepsuitje niet meer stuk kan. Deze cabaretiers hebben speciaal voor jullie een exclusief programma voorbereid: een cabaretshow die nergens anders in Nederland te zien zal zijn. Stuk voor stuk zijn deze entertainers professionals die hun sporen in het vak al hebben verdiend. Zij zullen jullie lachspieren eens flink onder handen nemen… Hilarische sketches en grappige anekdotes vullen dit Cabaret Diner perfect aan. Een avond als nooit tevoren en hét groepsuitje dat je niet wilt missen!

Naast dit gevarieerde programma trakteren wij je ook op een gevarieerd menu: je kunt voor het voor- en hoofdgerecht kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch menu. Zo wordt iedereen op zijn of haar wenken bediend en heeft iedereen een avond naar wens!

Cabaret Diner Alkmaar is inclusief:
– Professionele cabaretiers
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– BTW