Chocolade Proeverij in Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 20.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.0 uur

Je hebt nog niet eerder écht chocolade geproefd, totdat je bij deze chocolade proeverij bent geweest!
Op een echte Amsterdamse locatie in het Centrum van de stad ontvangen we jullie in het ware chocolade walhalla.

Sla je lunch maar over, want je krijgt zeker waar voor je geld! Zoveel verschillende soorten chocolade heb je nog niet eerder bij elkaar gezien en zeker niet in één uur geproefd! Wit, melk en natuurlijk ook puur. Alle bekende smaken komen tijdens deze chocolade proeverij aan bod en je mag ook nog een overheerlijke bonbon verorberen! Vergis je niet, want deze smaken heb je nog niet eerder geproefd.

De chocolade
Het is natuurlijk niet zomaar chocolade. De stukjes chocolade bevatten abnormale ingrediënten en zijn op bijzondere wijze geproduceerd. Tijdens de proeverij in Amsterdam wordt er gelukkig van alles verteld over de herkomst van de producten en de makers van de chocolade. Zo kan ik alvast verklappen dat er ook een stukje chocolade uit de duurzaamste chocoladefabriek komt. Deze fabriek is gewoon te vinden in Amsterdam! Geen massaproduct uit een megafabriek, maar een fabriek waar het ambachtelijke proces van chocolade maken centraal staat. Kijken of jij dit stukje chocolade kan waarderen.
Naast onze eigen hoofdstad, komen de stukjes chocolade van over de heel wereld! Laat je verrassen met de unieke en pure smaken van de single origin-chocolaatjes! Een reep ‘single origin’ chocolade uit het Atlantische regenwoud in Brazilië heeft een unieke smaak, evenals de single origin-bars van het eiland Grenada, Papoea, Congo, enz. Maak een kleine reis rond de wereld.

Naast de chocolaatjes krijg je ook een glaasje water, zodat je de ene smaak een beetje weg kan spoelen om direct de volgende smaak te proeven.

Onze locatie in Amsterdam is tevens een Chocolade winkel, dus je favoriete chocoladerepen kan je in grote getale mee naar huis nemen!

Neem je vrienden, familie of collega’s mee naar onze Chocolade Proeverij in Amsterdam, hét uitje voor de chocolade liefhebber.

Inclusief:
– Chocolade proeverij
– BTW