Chris Pubquiz Breda

  • Breda
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zijn jullie op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeestje in Breda? Dan is ‘Chris PubQuiz’ echt iets voor jullie!

Deze pubquiz wordt namelijk gepresenteerd door Chris van der Ende, een Stand Up Comedian in hart en nieren. Chris heeft als Stand Up Comedian werkelijk overal al gestaan zo was hij een van de vaste headliners van onder andere het Comedy Cafe in Amsterdam en de Comedy Explosion en speelde hij op verschillende festivals, waaronder Laughing Matters en Lowlands. Ook heeft hij opgetreden in verschillende tv programma’s waaronder de Comedy Factory, Raymann is laat en Comedy Casino.

Omdat Chris nu eenmaal verzot is op pubquizzen heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en zijn eigen pubquiz gemaakt. Door zijn grote ervaring als comedian, dagvoorzitter en presentator zal hij ervoor zorgen dat deze pubquiz een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap zal worden.

De Chris PubQuiz in Breda
De pubquiz vindt plaats op gezellige locatie in hartje Breda. Aan het begin van deze pubquiz wordt jullie gezelschap verdeeld in verschillende teams van vijf of zes personen en nadat de teamcaptains zijn aangewezen zal de strijd in alle  hevigheid losbarsten! In een rap tempo zal Chris de ene na de andere vraag op jullie afvuren. Van Grease tot Bill Clinton, van smurfen tot Bon Jovi: Tijdens deze pubquiz zal het allemaal de revue passeren.

Zo zijn er vragen over BN-ers, showbizz, sport, film en muziek, kortom voor ieder wat wils! Deze pubquiz is een snelle opeenvolging van vragen, dijenkletsers en een flinke dosis humor en daarom ben je met dit spelprogramma verzekerd van plezier voor jong en oud. Na dit uitje zullen jullie erachter komen wie het hoofd koel kan houden in het heetst van de strijd en na al die bitterballen nog een beetje helder kan nadenken.

En natuurlijk hebben wij aan het eind van deze quiz voor het winnende team nog een leuk prijsje! Willen jullie deze quiz nog uitbreiden met lekkere borrelhapjes of een onbeperkt drankarrangement? Neem contact op met een van onze medewerken en wij regelen het graag!

Chris PubQuiz op eigen locatie?
Hebben jullie een eigen locatie waar jullie deze hilarische pubquiz willen spelen? Geen enkel probleem! Wij kunnen deze hilarische pubquiz op bijna elke locatie verzorgen.

Inclusief tijdens de Chris PubQuiz in Breda;
– Zaalhuur
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW