Chris PubQuiz in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De Chris Pubquiz is uniek in Nederland. Het is namelijk de enige pubquiz die wordt gepresenteerd door een Stand Up Comedian.
Chris van der Ende is namelijk een Stand Up Comedian in hart en nieren en heeft al meer dan duizenden shows op zijn naam staan zowel in Nederland als in België. Zo was hij de vaste headliner van onder andere het Comedy Cafe, Comedy Explosion en Comedy Adventure en heeft hij op vele festivals gestaan waaronder Laughing Matters, Humorologie, GeuzenPop en Lowlands. Ook is hij als Stand Up Comedian te bewonderen geweest in verschillende tv programma’s waaronder de Comedy Factory, Raymann is laat en Comedy Casino.

Omdat Chris helemaal leip is van pubquizzen en andere quizzen heeft hij zijn eigen pubquiz gemaakt namelijk; de ‘Chris PubQuiz’. Zijn weergaloze performance combineert hij tijdens dit hilarische groepsuitje met een onversneden pubquiz.  Op deze manier is de ‘Chris PubQuiz’ perfect geschikt als onderdeel van een teamuitje, personeelsfeest of een onvergetelijke afsluiter van een bedrijfsfeest of congres.

Chris PubQuiz in Rotterdam
Indien gewenst reserveren wij in het centrum van Rotterdam een gezellige locatie waar jullie, in teamverband, de Chris PubQuiz zullen gaan spelen. Tijdens dit spetterende spelprogramma in hartje Rotterdam is het de bedoeling dat jullie verdeeld in teams de Chris PubQuiz gaan spelen. De quiz bestaat uit verschillende spelrondes met de meest uiteenlopende vragen en verschillende categorieën. Op deze manier zijn we ervan verzekerd dat ieder met deze quiz kan meedoen en niemand iets tekort komt. In hoog tempo en met de gebruikelijke grappen en grollen zal Chris de vragen over onder andere actualiteit, sport, films, BN-ers, showbizz, muziek op jullie afvuren!

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf nog wat vragen toe te voegen over bepaalde personen uit jullie gezelschap of over het bedrijf of vereniging.

Zeker omdat de Chris PubQuiz zo divers is, is staat hij garant voor spelplezier voor jong en oud. Wie van jullie weet op het juiste moment de juiste antwoorden te geven en er met de hoofdprijs vandoor te gaan?  De Chris PubQuiz is een opeenvolging van leuke vragen, muziekfragmenten, grappen, borrels en bitterballen en staat garant voor een ouderwets gezellig spelprogramma in Rotterdam vol grappen en hilariteit!

Inclusief tijdens deze Chris PubQuiz;
– Gezellige locatie in het centrum van Rotterdam
– De enige echte Chris PubQuiz
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…