Comedy Diner Breda

  • Breda
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Maak uw borst maar nat want dit hilarische uitje vol humor en lekker eten zult u niet snel vergeten.

3 comedians van eigen bodem zullen u tijdens een spetterende comedy show van uw stoel doen rollen van het lachen. Met het grootste gemak zullen zij de ene na de andere grap uit hun mouw schudden, maar voordat het zover is zullen wij u trakteren op een heerlijk diner.

Ons Comedy Diner speelt zich af in het centrum van Breda. In een privéruimte van een gezellig Brabants restaurant gaat het vanavond gebeuren. Hier zult u allereerst op een heerlijk voor en hoofdgerecht worden getrakteerd. U kunt zich op uw gemak tegoed doen aan al het lekkers onze kok voor u heeft gemaakt. En nadat u van de lekkerste gerechten heeft genoten is tijd voor comedy.

Een voor een zullen onze comedians zich aan u voorstellen. U wordt overladen door een stortvloed aan grappen, one-liners, verhalen en improvisaties. Wij zullen u verzekeren, zelfs de grootste droogkloot kan bij zoveel comedy geweld zijn gezicht niet in de plooi houden!

En nadat ook de laatste comedian zich van zijn beste kant heeft laten zien, staat u nog 1 verrassing te wachten en dat is het dessert. Onder luid tromgeroffel zal het dessert zijn opwachting maken en kunt u nog heerlijk nagenieten van deze fantastische avond in Breda.

Dus wacht niet langer en boek dit groepsuitje vol humor en lekker eten in Breda.

Het is ook geen probleem om de comedy show in het Engels te verzorgen want wij beschikken over een groot bestand aan Engelstalige comedians.

Inclusief:
– Professionele Comedian(s)
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– BTW
– Spetterende Comedy dinershow