Comedy Workshop Amersfoort

  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Boek onze Comedy Workshop en beleef een middag vol humor en saamhorigheid. Een uniek groepsuitje in Amersfoort met je vrienden of collega’s.

In het knusse stadshart van Amersfoort hebben wij een toplocatie voor u gereserveerd. Daar zal een professionele Stand Up Comedian u tijdens een enerverende Stand Up Comedy Workshop van alles bijbrengen over het Comedy-vak.

We starten de Workshop met een boeiende inleiding over Stand Up Comedy. Gedurende deze uitleg komen de geschiedenis van Comedy en belangrijkste basisbeginselen voorbij. In wezen is een Stand Up-act een presentatie. Maar hoe bouw je een act op en wat kun je doen om de  grappigheid en meeslependheid te vergroten? Hoe hou je de aandacht vast en pak je jouw toehoorders in? Het gaat niet alleen om wat je zegt, maar vooral hoe je het zegt. Wanneer is het geloofwaardig en wanneer niet? Wat maakt een publiek aan het lachen en wat juist niet? We zetten bij de Comedy Workshop Amersfoort de do’s en dont’s op een rijtje voor u!

En het leuke is: uw gezelschap zal door middel van een uitgekiende schrijfopdracht ook een poging doen om de spotlight te pakken. Middels diverse presentaties van elkaar zult u zich helemaal blauw lachen. Beleef dus veel plezier met elkaar en om elkaar! Met de Stand Up Comedy Workshop in Amersfoort brengt u komisch bewustzijn en humor weer terug op de werkvloer!
Onze Comedy Workshops worden gegeven door topcomedians met jarenlange ervaring in het geven van optredens en Comedy Workshops.

Comedy Workshop Amersfoort is inclusief:
– Ervaren profcomedian
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– BTW

Opdrachtgevers voor wie GET Events met groot succes Comedy Workshops uitvoerde zijn;
– ING Bank
– ABN Amro Bank
– Albert Heijn
– Gemeente Leerdam
– Rabobank
– Ministerie van Defensie
– Diverse vrijgezellengroepen

Let op! De Comedy Workshop is niet alleen in Amersfoort te volgen maar ook in vele andere steden.
Nog een tip! Bent u liever passief bezig en wilt u liever een Comedy Show? Dat kan ook. Onze top comedians verzorgen Comedy Shows op maat, met acts speciaal gericht op uw groep of op onderwerp. Ter aanvulling van de Comedy Show kunnen wij ook een diner verzorgen.