Comedy Workshop Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Heb je stiekem altijd wel eens op de Bühne willen staan? Dan hebben wij de perfecte workshop voor jou!

Onze Comedy Workshop is een verrassend leuke workshop vol humor, creativiteit en ontspanning in de binnenstad van Eindhoven.

Onder begeleiding van een professionele Stand Up Comedian leer je tijdens deze anderhalf uur durende comedy workshop de fijne kneepjes van het comedyvak en dat Stand Up Comedy een vak is zul je tijdens deze workshop achter komen. We beginnen deze workshop met een korte inleiding, tijdens deze inleiding zullen wij het gaan hebben over de geschiedenis van de Stand Up Comedy en zullen termen als set up, punch line en running gag de revue passeren.

Na deze inleiding gaan we verder met de presentatie; ” Hoe moet je nu een grap vertellen en en hoe kan je, je verhaal kracht bijzetten”.

Je zal merken dat bij een grap het er niet alleen omgaat wat je verteld maar zeker zo belangrijk is hoe je het verteld en zaken als; ‘timing, het vasthouden van de concentratie en uitstraling heel belangrijk zijn’. Tijdens deze workshop zullen tal van zaken aan bod komen die in het dagelijks leven zeer goed van pas kunnen komen.

Dus ben je op zoek naar een verrassend leuke workshop vol humor en creativiteit in de binnenstad van Eindhoven? Boek dan deze Comedy Workshop en misschien schuilt in jou wel de nieuwe Hans Teeuwen, Youp van ‘t Hek of Tineke Schouten.

”een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

Inclusief:
– Professionele Comedian
– Zaalhuur
– Een flinke dosis humor

Let op! Wij verzorgen deze Comedy Workshop door heel Nederland, neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tip! Lijkt een Comedy show je leuker?  Geen probleem. Onze Stand Up Comedians verzorgen Comedyshows op maat speciaal gericht op jouw gezelschap.