Comedy Workshop Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wil je tijdens je personeelsuitje in Nijmegen wel eens een grappige kant van je collega’s zien? Wij garanderen met onze Stand Up Comedy Workshop een bedrijfsuitje waar je nog lang over na zult praten. Wij zorgen er namelijk voor dat je, je collega’s van een kant ziet die u nog niet kende! Welkom bij onze Stand up Comedy Workshop!

Hilarisch bedrijfsuitje Nijmegen
In het hart van deze bijzondere stad hebben we een mooie privéruimte voor je gereserveerd waar we je van harte welkom heten. Onze professionele comedian staat al te springen om je bedrijfsuitje in Nijmegen naar een hoger niveau te tillen. Tijdens deze workshop zullen we je de tips en tricks van een goede comedian verklappen.

Onze Comedy Workshop in Nijmegen start met een uitleg over Stand Up Comedy en natuurlijk de basisbeginselen. Hoe vertel je nu een leuk verhaal en hoe zorg je ervoor dat de aandacht van de groep bij jouw verhaal blijft? Wat zo ontzettend leuk en interessant is aan dit bedrijfsuitje Nijmegen, is dat je de geleerde stof ook in het dagelijkse leven in de praktijk kunt brengen. Zo gaan we het erover hebben hoe je presentatie nu het beste kan worden opgebouwd en hoe je een verhaal leuker, grappiger en nog interessanter kan maken. Dit maakt ons bedrijfsuitje Nijmegen tot een groot succes!

Met dit bedrijfsuitje in Nijmegen zullen wij vernieuwde humor in je werkuurtjes blazen!

Onze Stand Up Comedy Workshop is je bedrijfsuitje Nijmegen bij uitstek!
Inclusief:
– Professionele comedian
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…