Crazy Walking Diner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 65.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Een van de meest bijzondere arrangementen is met stip het Crazy Walking Diner in Eindhoven! Leer je vrienden, familieleden of collega’s op een andere manier kennen!

Jullie gaan namelijk een paar knotsgekke uren tegemoet! Bizarre en hilarische opdrachten worden uitgevoerd in het uitdagende centrum van Eindhoven!

Het Crazy Walking Diner start op ons meeting point in het hartje van het historische Eindhoven. Onze gedreven en enthousiaste spelleider geeft jullie daar een warm welkom en een introductie van het spel. Na uitleg over deze unieke dinergame ga je los! Uw gezelschap wordt opgedeeld in fanatieke teams. Welk team het meest Crazy is, zal aan het einde van de dag gaan blijken….

Ons Crazy Walking Diner Game bevat drie prikkelende spelrondes. De gekste opdrachten komen vandaag op je af. De een nog waanzinniger  dan de ander. De uitvoering neem je als bewijsvoering en als aandenken op. Je legt de opdrachten vast op camera die je van ons meekrijgt. Zo kan onze spelleider aan het einde de opdrachten beoordelen! Wie gaat deze knotsgekke strijd winnen?
Tussendoor voldoende tijd voor ontspanning, want je wisselt de spelrondes af met culinair genieten. Om jullie een totaalbeleving van Eindhoven te bieden, dineer je in drie verschillende restaurants. Zo krijg je meteen de meest bijzondere plekken van Eindhoven te zien. Zoals de vele mooie pleintjes, gebouwen en kerken die deze topstad in huis heeft. Tussen de Crazy-opdrachten door, kun je bijkletsen en genieten van de onmiskenbare verrukkelijke dinergangen. Natuurlijk is er een grote keuze aan vlees-, vis- en vegetarische hapjes. Reken maar dat iedereen aan zijn trekken komt!

Voorbeeldprogramma (Onderstaande tijden zijn in overleg, maar zo krijgt u een beeld van het verloop.)
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Eindhoven I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Eindhoven II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant Eindhoven III

Welk groepsgenoten zitten in het mafste team? Wie is het meest Crazy en slaagt erin om zomaar een wildvreemde op straat te laten gieren van het lachen? Of wie is er zo bijdehand om samen met een groep toeristen de polonaise te lopen door de binnenstad van Eindhoven? Boek ons Crazy Walking Diner Game en beleef het!

Crazy Walking Diner Eindhoven is inclusief:
* Enthousiaste spelbegeleiding
* Spelmaterialen Crazy Walking Diner
* 3-gangen menu
* BTW