Crazy Walking Dinnergame Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Dat je dit ooit zou gaan meemaken…. Welkom bij het Crazy Walking Dinner Game in Breda! Deze bijzondere uren in Breda geven een aparte dimensie aan een groepsuitje! Dit wordt een gekke dag! Samen met vrienden, collega’s of andere gasten ga je absurde en maffe opdrachten uitvoeren. Maak op een originele wijze kennis met de binnenstad van Breda!

In het stadshart van Breda word je opgewacht door onze goedlachse en enthousiaste spelleider. De kenner zal je na aankomst op weg helpen met een aanstekelijke introductie op ons Crazy Walking Dinner Breda. Met een eerste opdracht en een camera op zak, trek je samen met je gasten het centrum in. Fanatisme is aanbevolen, want het beste en meest maffe team wint een eervol prijsje!

Er zijn drie doldwaze spelrondes. Speciaal voor jullie hebben we een aantal maffe, gedurfde en bizarre opdrachten paraat. Deze krankzinnige uren in Breda zal je niet snel vergeten. Bovendien leg je zelf de uitgevoerde opdrachten vast op camera. Nu kan onze spelleider achteraf alle resultaten beoordelen, vergelijken en zo een winnaar bekend maken!

Natuurlijk wisselen we de hilarische spelrondes af met culinaire specialiteiten. Zo kun je weer op adem komen en bijpraten over alle beleefde avonturen.

Ons menu biedt ruime keuze. Vlees, vis en ook vegetarische gerechten behoren tot de opties. Ook gasten met dieetwensen bedienen wij met specifieke zorg!
Ondertussen leer je Breda ook nog beter kennen. Zo kom je langs de meest historische plekjes, fraaie gebouwen en nostalgische monumenten van deze bijzondere stad.

Voorbeeldprogramma (Onderstaande tijden zijn in overleg)
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Breda I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdschotel bij Restaurant Breda II
20.00 Spelronde C
20.45 Dessert bij Restaurant Breda III

Wie in je groep is het meest brutaal en bijdehand? Wij dagen je uit om wildvreemde toeristen te laten brullen van het lachen! Of kun je een paar voorbijgangers de polonaise laten lopen door de straten van Breda? Wij denken van wel! En zo zijn er nog meer onvoorspelbare opdrachten die je kan verwachten… Met onze Crazy Walking Dinner Game in Breda ben je verzekerd van een topuitje!

Crazy Walking Dinner in Breda is inclusief:
* Enthousiaste spelleider
* Spelmaterialen Crazy Game
* Driegangen diner
* BTW