CSI Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Een topcrimineel is op een brute wijze geliquideerd, de recherche heeft een aantal vermoedelijke daders op het oog, maar tast nog in het duister over het hoe en het waarom.  Juist daarom hebben ze de hulp ingeschakeld van een professioneel CSI Team.

Met behulp van een spykit koffertje met daarin o.a. een navigatiesysteem, een dvd-speler en een fototoestel moet u deze moordzaak zien op te lossen en de dader achter slot en grendel zien te krijgen.

Tijdens het CSI Spelprogramma kruipt u in de huid van een echte CSI-rechercheur. Aan de hand van de aanwijzingen welke bij het lijk zijn gevonden gaat u in teams de Rotterdamse binnenstad in. Daarom zult u doormiddel van gedegen speurwerk deze moordzaak zien te op te lossen.

Aan het eind komt iedereen weer terug op de afgesproken plek en worden jullie door onze enthousiaste spelbegeleider op een consumptie getrakteerd.

Tijdens deze verdiende pauze zal onze spelbegeleider de antwoorden nakijken. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord én de juiste dader heeft weten aan te wijzen, mag de titel ‘Meester in speurwerk’ aannemen en gaat naar huis met de hoofdprijs!

Hebben jij en je vrienden/vriendinnen altijd al het gevoel gehad dat er een detective in jullie schuilt? Grijp dan nu je kans en boek ons CSI-spel in Rotterdam!

Perfect voor een spannend en vooral gezellig vrijgezellenfeest.

Inclusief:
– Spelbegeleider
– Spykit koffertje
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW