Dance hall Workshop in Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Breda ontvangt je met open armen voor een swingende en opzwepende happening. Deze Dancehall Workshop in Breda zul je niet gauw meer vergeten. Luister je vrijgezellendagje op met deze energieke Workshop waarin je met elkaar uit je dak gaat!

Dance Hall is een fascinerende dansvorm waarin Reggae en R&B elkaar ontmoeten. Uitgevonden in de seventies en vanaf de eighties een heuse rage geworden. Dance Hall heeft zich in de loop der tijd verder ontwikkeld en uitgebreid. Nieuwe ritmes en extra dansmoves zijn door vele toppers toegevoegd.

Met deze bruisende Workshop Dance Hall combineer je gezonde actie met gezellig samen dansen! In korte tijd zal onze professionele dansdocente diverse ‘dance moves’ overbrengen. Zij deed vele shows in Nederland en België, dus je leert het niet van de minste! Laat jou en je danspartners inspireren, opzwepen en tot grote hoogte brengen. Het is party time in Breda!

Ben je bekend met Pon di River, The Bird, Give them a run en Dutty Wine? Zoniet, dan weet je niet wat je meemaakt!

Onze Dance Hall Workshop is bij uitstek geschikt om het programma voor je vrijgezellendag mee te beginnen. Maar ook voor een personeelsuitje of bedrijfsfeest is deze sportieve Workshop geschikt. Wij geven de Workshop in een besloten danszaal voorzien van een bar. Ben je er klaar voor?

Dance Hall in Breda is inclusief:
– Bewezen professionele danslerares
– Zaalhuur dansruimte
– Garantie op swingend en sportief uitje
– BTW