Escape the City Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)

    test

  • 3 uur
U ontvangt een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte.

Ga tijdens deze Escape the City in Alkmaar op zoek naar het grote geld en de sleutel om de stad te ontvluchten.

Bij deze race tegen de klok moet je een geheime code kraken en diverse mysterieuze locaties in Alkmaar bezoeken. Daarbij dagen we je team ook uit om ingewikkelde raadsels en puzzels op te lossen. Escape the City Alkmaar staat bol van spanning, uitdaging en teambuilding.

Escape the City Alkmaar Spelverloop
Onze Mr X. ontvangt je op ons meeting point in het stadshart van Alkmaar. Mr X. is jullie spelbegeleider die eerst het verhaal achter het verloren geld uitlegt. Daarna krijg je de speluitleg en de spelmaterialen waarna het startsein klinkt. Opgedeeld in verschillende teams duiken jullie nu de binnenstad van Alkmaar in. Je volgt een fraaie en spannende route door het historische Alkmaar. Een lekker actief spelprogramma dus waarbij zowel je brein als je beentjes in beweging worden gezet. Na al die inspanningen worden jullie beloond met een afterdrink. Tijdens het afsluitende drankje zal de sfeervolle nabespreking en prijsuitreiking plaats vinden. Een afsluiting in stijl!

Waarom Escape The City in Alkmaar?
Het mooie van Escape de City is dat zowel tijd een belangrijke factor is als ook teambuilding. Met elkaar probeer je steeds een nieuwe cryptische aanwijzing, code of puzzel op te lossen.

Elke oplossing brengt jullie weer bij een aanwijzing die je kan leiden naar een geheime locatie in Alkmaar of een mysterieuze informant. Zo word je dus steeds verrast met nieuwe plots en wendingen. Ook is er een noodlijn die je mag bellen voor hulp, maar elk belletje naar de noodlijn zorgt voor puntenaftrek! Maar wij weten zeker dat jullie knappe koppen dit zelf afkunnen!

Escape the City Spel in Alkmaar is inclusief:
– Ervaren spelbegeleiding
– Diverse spelmaterialen (koffer/ telefoon/ puzzels en codes)
– 1 consumptie p.p. (na afloop)
– Prijsuitreiking en smakelijk prijsje
– BTW