Escape the City Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 28.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Escape the City in Utrecht is bedoeld voor speurneuzen en waaghalzen.

Samen met je groep ga je in het bruisende stadshart van Utrecht op zoek naar de verstopte geldbuit. Omdat de politie en criminelen ook op zoek zijn naar de buit is het zaak om hun te ontvluchten en daarna bij wijze van spreken de stad te verlaten! Daarom: Escape The City! Elke seconde telt terwijl je met team codes gaat kraken, mysterieuze locaties in Utrecht gaat bezoeken en hoofdbrekende puzzels en raadsels gaat oplossen. Escape the City in Utrecht zit dus vol met spanning en uitdaging.

Escape the City Utrecht Spelverloop
In de binnenstad van Utrecht staat Mr X. (jullie spelbegeleider) klaar voor de inleiding op deze boeiende uurtjes. Eerst hoor je van Mr X. het verhaal achter de verloren bankbiljetten. Wat is er nu
exact gebeurd? Vervolgens krijg je de speluitleg en worden de spelkoffers verdeeld over verschillende teams. De klok gaat nu in!

Duik samen met jouw team de straten van Utrecht in. Via een fascinerende route door de binnenstad probeer je alle eindjes aan elkaar te knopen. Escape the City Utrecht is dus lekker actief maar ook je hersens en teambuilding worden aangesproken. Na jullie tocht trakteert Mr X. jullie op een afsluitend drankje. Dan volgt een sfeervolle prijsuitreiking en ontvangt het winnende team een eervol prijsje.

Waarom Escape The City in Utrecht?
Waarom Escape The City zo veel uitdaging heeft? Omdat tijd de cruciale factor is! De race tegen de klok maakt dit een heerlijk spelprogramma voor jong en oud. Ook de teambuilding (benut elkaars kwaliteiten) is een leuk element. Samen moet je diverse cryptische missies, puzzels, raadsels en codes oplossen. Elk aanwijzing leidt weer naar een nieuwe aanwijzing. Bijvoorbeeld een geheime locatie of een mysterieuze informant in Utrecht… De wendingen en plots volgen elkaar in hoog tempo op.

Kom je er niet uit? Dan hebben we een noodlijn die je mag bellen, maar dan krijg je wel aftrek van punten en minuten! Neem je dat risico? Want je wil natuurlijk wel winnen!

Escape the City Spel in Utrecht is inclusief:
– Onze Mr X.: jullie ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen, o.a.: spelkoffer, mobieltje, raadsels, puzzels, codes
– 1 consumptie per deelnemer (Hollandse Bar)
– Prijsuitreiking inclusief chique prijsje voor de winnaars
– BTW