Fietsspeurtocht in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Welkom in het gezellige en sfeervolle Haarlem! Vandaag staat jullie een heerlijke speurtocht op de fiets te wachten. Het leuke van de Fietsspeurtocht in Haarlem is dat je op een leuke en vermakelijke wijze Haarlem leert kennen. Daarbij zie je vanwege het vervoer op de fiets meer van deze mooie stad dan bij een gemiddelde stadswandeling.

Voorzien van een fascinerend vragenboekje en plattegrond van Haarlem stuurt onze enthousiaste spelbegeleider jullie het imponerende Haarlem in. Lekker met collega’s, vrienden of vriendinnen de buitenlucht in. Zo zie je maar dat een groepsuitje niet saai en voorspelbaar hoeft te zijn, maar juist spannend, dynamisch en origineel. Want dat is onze Fietsspeurtocht bij Haarlem bij uitstek.

Bij deze boeiende Fietsspeurtocht ga je op zoek naar de oplossingen die bij de verschillende bestemmingen horen. Alle locaties die je bezoekt kennen namelijk een paar mysteries. Met de juiste antwoorden op onze vragen scoor je weer een paar punten. Wellicht slaag je erin om de andere teams op punten te verslaan. Met een beetje teambuilding en fanatisme maak je misschien wel kans op onze felbegeerde dagprijs.

Weet je wat ook zo leuk is aan de Fietsspeurtocht in Haarlem? Deze vragen brengen je langs de meest historische en onmisbare hotspot die deze legendarisch stad rijk is. Zo fiets je langs het Spaarne, de Grote Markt, het prachtige Houtplein en al die prachtige kerken en indrukwekkende gebouwen waar Haarlem om bekend staat. Ondertussen is het genieten en lachen geblazen. De perfecte combi van sportief samenzijn en ontspanning is aanwezig bij de Fietsspeurtocht Haarlem.

Het team dat de vragen het best beantwoordt, krijgt tijdens onze gezellige naborrel een leuk prijsje. Want aan het eind worden de vragen nagekeken en volgt de bekendmaking en hoor je hoe goed elk team scoorde. Daarna zal de spelbegeleider het prijsje uitreiken aan de teamcaptain van het winnende team.

Dit is een heerlijke activiteit voor als onderdeel van een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje naar keuze! Haarlem kijkt uit naar jullie komst!

De Fietsspeurtocht in Haarlem is inclusief:
– Professionele spelbegeleiding
– Spelmaterialen speurtocht
– Huur fietsen
– Eén consumptie per persoon
– Prijs voor winnende team
– BTW

Andere suggesties…