Fietsspeurtocht Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Verrijk je dagje in Rotterdam met onze fascinerende fietsspeurtocht.
Samen met je collega’s en vrienden ga je de kans pakken om Rotterdam op een actieve en sportieve wijze te leren kennen. Op een riante stadsfiets kun je veel plekken in korte tijd bezoeken. Fiets met ons mee!

Onze altijd vrolijke en enthousiaste spelbegeleider wacht je op, bij ons trefpunt midden in de stad. De groep delen we op in teams en elk team krijgt een aantal uitdagende opdrachten mee. Tijd om je speurneus op te zetten en alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Er is geen leukere manier om alle indrukwekkende spots van Rotterdam te ontdekken!

Maak kennis met de Euromast, de imposante Erasmusbrug en nog meer bijzondere plekken. De Rotterdamse architectuur zal je versteld doen staan!

Na al dat fietsen en speuren door het centrum van Rotterdam ben je wel toe aan een drankje. Dat komt goed uit! Na afloop heet onze begeleider jullie welkom in een Rotterdams café waar de antwoorden van de speurtocht worden nagekeken. Het team dat de meeste punten scoort, ontvangt een leuk prijsje! Geniet van dit actief bedrijfsuitje in Rotterdam en ga mee met de fietsspeurtocht!

De Fietsspeurtocht Rotterdam is inclusief:
– Professionele en ervaren spelleider
– Gebruik van stadsfietsen
– Spelmaterialen speurtocht
– Drankje pp tijdens prijsuitreiking
– Prijsje voor het beste team
– BTW