Flashmob Workshop Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Vandaag word je beroemd in Breda! Samen met je gasten ga je swingen in het centrum van Breda. Deze Flashmob Workshop wordt een onvergetelijk uitstapje! Wij bezorgen jouw groep een lekkere combi van muziek, dansplezier en sfeervol samenzijn.

We zetten een professionele choreografe in. Zij gaat je begeleiden bij het repeteren voor een spetterende openbare dansshow. Met jouw dansgroep ga je een spectaculaire act opvoeren midden in het hartje van Breda. Midden op een van de gezellige pleinen die Breda rijk is.
Is dat geen verrassend groepsuitje?

In een speciale danszaal in de binnenstad van Breda gaat onze dansdeskundige met u aan de slag. Je kiest een pittige hitsong uit. Een tophit van Lady Gaga, Rihanna of misschien een gouwe ouwe? Of heb je zelf al iets in gedachten?  Zodra alle dansers de dansmoves en pasjes onder de knie hebben, is het tijd voor een feestelijk drankje. Je kunt even bijkletsen en opladen voor de Grande Finale!

Daarna vertrek je onopvallend samen met je groep naar de optreedplek in het centrum van Breda. Jullie verrassen de voorbijgangers en inwoners van Breda met een attractieve topshow. En het resultaat zal niet verloren gaan, want speciaal voor je gezelschap leggen we deze bijzondere beelden vast met onze filmcamera!
Schud Breda wakker en beleef een paar actieve en uitdagende topuurtjes. Onze Flashmob Workshop Breda moet je echt meemaken!

Workshop Flashmob Breda is inclusief:
– Ervaren choreografe
– Zaalhuur dansstudio Breda
– Garantie op geweldig groepsuitje
– BTW