Floating & Walking Dinner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 85.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.5 uur

Wij heten u van harte welkom bij ons Floating and Walking Dinner in Rotterdam! Dit toparrangement biedt een floating dinner in combinatie met een paar uren happen en stappen.

Onze enthousiaste schipper heet u en uw gasten welkom. De trossen gaan los en dan gaat u de Rotterdamse wateren op. Via een uitgekiende route varen we naar het eerste bijzondere restaurant dat wij bezoeken. Onderweg kunt u samen genieten van het uitzicht. Onze gids zal u onderweg onderhouden met een aantal vermakelijke verhalen en grappige anekdotes over Rotterdam en de historie.

Bij het eerste restaurantbezoek geniet u van een voortreffelijk voorgerecht. Daarna gaan wij weer aan boord, langs de Rotterdamse skyline op weg naar het tweede bijzondere restaurant.

Daar geniet u samen met uw gasten van een smakelijk en overvloedig hoofdgerecht. Na dit culinaire hoogtepunt gaat het arrangement verder te voet. Wij duiken de meest bruisende straten van de Rotterdamse binnenstad in. U maakt kennis met het verrassende avondleven van Rotterdam

Onze gedenkwaardige Floating and Walking Dinner-tour sluiten wij af bij het allerlaatste restaurant. Daar serveren wij als stijlvolle afsluiting een overheerlijk dessert uit.

Voorbeeld tijdschema Floating and Walking Dinner Rotterdam:
17:00 Vaartocht
18:00 Voorgerecht
18:45 Vaartocht
19:30 Hoofschotel
20:30 Stadswandeling
21:00 Dessert

Floating & Walking Dinner Rotterdam is inclusief:
– Professionele stadsgids
– Boothuur
– Schipper
– Drie gangen arrangement
– BTW