Foto Safari Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wij dagen je uit om Rotterdam eens met andere ogen te bekijken!  Wij voorzien je van een fotocamera waarmee je tijdens onze Foto Safari de Rotterdammers en hun stad op boeiende wijze gaat leren kennen. Je krijgt tijdens deze uren een aantal uitdagende opdrachten om hele specifieke kiekjes te maken.

Onze spelbegeleider heet je bij aankomst hartelijk welkom. Na de speluitleg is het tijd om de spelmaterialen en camera’s uit te delen. Daarna is het zover om de Rotterdamse straten in te duiken! Klikkend, flitsend en verwonderend stroop je de binnenstad van Rotterdam af. Je bezoekt bezienswaardigheden die nieuw voor je zijn of plekken die je nu vanuit een ander perspectief beleeft! Onze opdrachten dagen je uit om originele, verrassende en unieke foto’s te maken. Wie zijn fantasie het best gebruikt valt misschien wel in de prijzen en wint de hoofdprijs van de Foto Safari in Rotterdam.

Na terugkomst komen alle teams weer bij elkaar voor een drankje en een nababbel. Kort daarna volgt de prijsuitreiking. Reken er maar op dat er veel gelachen en bewonderd zal worden!

Onze Foto Safari in Rotterdam is origineel en uitdagend. Daarbij leveren de foto’s veel tastbare herinneringen op. Want als je wilt kunnen wij de foto’s nadien opsturen, zodat je lekker kunt nagenieten van dit gezellige groepsuitje in Rotterdam!

Dit uitje in Rotterdam is zeer geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenviering!

Foto Safari Rotterdam is inclusief:
– Begeleiding van Get Events
– Consumptie bij prijsuitreiking
– Gebruik digitale camera
– Prijsuitreiking
– BTW
– Garantie op flitsend uitje!