Foute Popquiz in Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Heeft u ook vaak zin om lekker foute nummers te draaien? Gaat u weleens los op de klanken van de Spice Girls en de Village People? Of bent u meer van de Hollandse glorie? Zoals Guus Meeuwis, Frans Bauer en Hazes? Bij dit heerlijke speldiner komen al uw ‘guilty pleasures’ aan bod!
Zo fout als de Foute Popquiz in Breda heeft u het zelden meegemaakt. Wij regelen een sfeer vol glitters en gedateerde muziekfragmenten. Dit is zo fout dat het hilarisch is!

Onze Quizmaster is in een ‘shining mood’. Na het warme onthaal en de teamindeling kan de sfeervolle strijd van de Foute Popquiz in Breda losbarsten. De foute en nostalgische liedjes volgen elkaar in een hoog tempo op.

De Foute Popquiz  is uitgekiend opgebouwd. De verschillende spelrondes zijn afwisselend en uitdagend. Met jouw team beantwoord je tricky vragen. Soms voer je gewaagde opdrachten uit. Dus ook zingen en dansen komen aan bod!

Tussen al die foute spelrondes verwennen we jullie met een smakelijk driegangen menu met volop keuze voor iedereen!
Dit foute feestje in Breda vieren jullie in een speciale eetzaal in een Bourgondisch restaurant in het stadshart. Ga lekker los! Zing de sterren van de hemel! Dans en swing met elkaar en win met jouw team die hoofdprijs!

Onze Foute Popquiz Diner in Breda is inclusief:
– Grappige quizmaster
– Driegangen menu
– Prijs voor het best scorende team
– Spelmaterialen Foute Popquiz
– Zaalhuur locatie Breda
– BTW