Foute Popquiz Lunch Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Iedereen heeft wel zijn of haar Guilty Pleasures, niet waar? Bij de Foute Popquiz Lunch in Rotterdam geldt: hoe fouter, hoe beter!  Haal bijzondere herinneringen op en blèr lekker mee tijdens deze originele Foute Popquiz in Rotterdam. Vandaag mag je ze voor één keer schaamteloos meezingen. Naast al die nostalgische momenten en spelplezier, serveren wij in etappes ook nog een heerlijke lunch uit. U begrijpt het al, dit wordt een waanzinnig topuitje in Rotterdam!

Samen met uw collega’s, vrienden of andere gasten wordt u vandaag verwend in de besloten zaal van een van de gezelligste restaurants van Rotterdam. Daar wacht uw Foute Quizmaster jullie op voor een heel fout reisje. Luister naar de Spice grils, 2 Unlimited, Take That en de Backstreetboys. Behalve allerlei kennisvragen zijn er ook de nodige meezingmomenten. De Foute Popquiz Lunch in Rotterdam zit boordevol muziek, dans, zang, humor en sfeer.

De Foute Popquiz wordt gespeeld in teamverband. Dat betekent dat u punten kunt scoren. De winnaars kronen wij tot het meest Foute Team en die krijgen natuurlijk een welverdiend prijsje. De Lunch van onze Foute Popquiz  moet u zeker ook niet onderschatten. Verrukkelijke soep, luxe belegde broodjes en andere heerlijkheden staan u en uw gasten te wachten in Rotterdam. Deze lekkernijen worden uitgekiend afgewisseld met de rondes van de Foute Popquiz. Dat noemen wij een totaalbeleving!

Heeft u zelf speciale wensen aangaande de Lunch of het dagprogramma, neem gerust contact op met onze eventmanagers om alles goed vast te leggen. Wilt u de Foute Popquiz Lunch op uw eigen bedrijfslocatie houden? Of heeft u zelf al een locatie of een andere stad in gedachten? Ook dat is geen probleem. Get Events is gespecialiseerd in maatwerk.

Vele bedrijfsuitjes, vrijgezellenvieringen en andere groepen gingen u voor en beleefden een topdag met de Foute Popquiz Lunch in Rotterdam!

De Foute Popquiz Lunch Rotterdam is inclusief:
– Bevlogen quizmaster
– Diverse lunchgerechten
– Prijs voor het best scorende team
– Spelmaterialen Foute Popquiz Lunch
– Zaalhuur besloten locatie Rotterdam
– BTW