Glühwein wandeling

  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 20.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

 

Zet uw muts maar op en uw beste beentje voor, want tijdens dit winteruitje in Amsterdam laten wij u kennis maken met een kant van Amsterdam die u niet snel zult vergeten! Wij zorgen ervoor dat u Amsterdam, tijdens deze koude dagen, een warm hart zult toedragen. Onze Glühwein Wandeling is ons ultieme winteruitje in Amsterdam!

 

Ultiem winteruitje Amsterdam

Nadat uw gezelschap compleet is, zet u onder leiding van onze professionele gids de eerste stap richting een bijzondere dag. Deze wandeling brengt u langs vele verborgen plekjes in het warme deel van het centrum, de Rosse Buurt! Maar wat veel mensen niet weten, is dat er achter deze dames van lichte zeden, deze wereldbekende toeristenspot, ook een rijke geschiedenis schuilgaat. De Warmoesstraat met zijn beruchte politiebureau, de Zeedijk waar vele duistere zaken in het verleden plaats hebben gevonden, en natuurlijk de Nieuwmarkt, dat ook een veelbewogen geschiedenis kent.

Uiteraard zal dit winteruitje in Amsterdam niet compleet zijn met een bezoekje aan de dames, en hierbij het smalste en roodste steegje van Amsterdam! Zijn jullie hier al warm van? Anders zorgt dit laatste onderdeel er wel voor. Want we nemen jullie mee naar een typisch Amsterdams pakhuis, waar een heerlijk glaasje Glühwein en een lekkere punt appeltaart voor jullie klaarstaat. Een perfect en hartverwarmend einde van een winteruitje in Amsterdam!

 

Inclusief:

– Professionele gids

– Glaasje Glühwein en een punt appeltaart

– Bijzonder ‘warme’ route

– BTW