GPS Speurtocht in Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

De weg vinden met de klassieke GPS is boeiend en uitdagend. Bezoek samen diverse bijzondere plekken van het historische Breda. Ons navigatie systeem is lekker ‘old school’ zodat het puzzel- en speurplezier extra groot is. Aan de hand van uitdagende speuropdrachten beleef je een sfeervol groepsuitje in Breda en kom je ondertussen ook veel te weten over deze roemruchte stad.
Verloop GPS Speurtocht Breda
Ontmoet onze goedlachse speurtochtbegeleider. Na een kennismaking, teamindeling en helderde speluitleg duiken jullie Breda centrum in.  Daar vechten jullie een spannende strijd om de meeste punten uit. Beantwoord zoveel mogelijk van de fascinerende speurtochtvragen goed en scoor meer punten dan je vrienden of collega’s! Het best scorende team krijgt op het eind van onze spelbegeleider een leuk prijsje uitgereikt.
Onderweg geniet je met volle teugen van de mooie bestemmingen die Breda rijk is. Ken je al die pittoreske pleintjes al? Of wat dacht je van de imposante kerken en bouwwerken? Al die bezienswaardigheden in combinatie met de uitdagende GPS speurtocht maken je dag in Breda compleet!
Na de laatste opdracht ontvangt je spelbegeleider jullie in een gezellig café in het stadshart van Breda. Daar worden de resultaten beoordeeld en ontvangt het beste team een chique prijsje.
De GPS Speurtocht Breda heeft zich al tal van keren bewezen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje!
De GPS Speurtocht Breda is inclusief
– Gebruik van navigatiesysteem
– Speurtochtmaterialen
– Uitgekiende speurtochtroute en opdrachten
– Enthousiaste speurtochtbegeleider
– Consumptie tijdens prijsuitreiking (1 pp)
– Prijs voor het best scorende speurteam
Tips! De GPS Speurtocht kan ook in het Engels worden gehouden en is te boeken op elke datum en tijdstip naar keuze.