Hap en Trap Tour in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 70.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Welkom bij de Hap en Trap Tour in Rotterdam. In plaats van happen en stappen gaat u deze uurtjes happen en trappen. Samen met onze professionele stadsgids bezoekt u te fiets drie bijzondere restaurantjes in de binnenstad van Rotterdam. Bij de ene nuttigt u een heerlijk voorgerecht, bij de ander een hoofdschotel en bij het derde restaurant staat een smakelijk dessert op u te wachten.

Deze formule van Happen en Stappen voert u langs de meest fascinerende bezienswaardigheden van Rotterdam. Zo komt u langs de schitterende kades die Rotterdam rijk is, vergaapt u zich aan de mooiste bouwwerken en trapt u gezellig samen de Coolsingel af. Nog voordat u op adem moet komen zijn we al weer aanbeland bij het eerst volgende restaurant voor een overheerlijk hapje. Dit arrangement in Rotterdam verenigt sportief bewegen, nostalgie snuiven en culinair genieten! Wat wilt u nog meer?

Daarbij heeft u natuurlijk gezelschap van onze sympathieke en kundige gids. Deze kent Rotterdam als zijn broekzak en heeft bovendien een aantal leuke toepasselijke verhalen en anekdotes paraat! Het Happen en Stappen is een van de meest bijzondere een succesvolle arrangementen die Rotterdam in huis heeft.

Boek nu onze Hap en Trap Tour in Rotterdam en vertel later dat u er bij was!

Happen en Trappen Rotterdam is inclusief:
– Professionele stadsgids
– Gebruik fietsen
– Beproefde traproute
– Garantie op sfeervol groepsuitje
– BTW