Het Foute Popquiz Dinner in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

U kent ze wel, van die nummers ‘zo fout, maar oh zo lekker’. Van die nummers met speciale herinneringen en nummers waarbij niemand het kan laten lekker mee te blèren. De echte Guilty Pleasures… Nummers die iedereen stiekem kent, maar eigenlijk te fout zijn om keihard mee te zingen.

Hier zijn wij het niet mee eens! Daarom hebben wij deze nummers verzamelt in ons ‘Foute Popquiz dinner Rotterdam’ om juist wel eens ongegeneerd te kunnen genieten van deze nummers en lekker mee te zingen en dansen!

Beleef samen met ons in een speciaal voor u geselecteerde privé-ruimte in Rotterdam de avond van uw leven, door mee te zingen op nummers van de Spice grils, 2 Unlimited en de Backstreetboys. Onze Foute Popquiz dinner in Rotterdam wordt een avond vol muziek, humor en lekker dansen en springen op nummers die iedereen kent!

U wordt warm onthaald door onze Foute popguiz spelleider die u door de verschillende spelrondes zal leiden. Jullie zullen in teams tegen elkaar gaan strijden. Wie heeft de meeste foute muziek kennis en welke team kan het beste mee zingen en dansen! Kom erachter en boek deze hilarische avond in Rotterdam met het Foute Popquiz dinner.

Tussen de rondes door van dit Foute Popquiz zal u een verrukkelijke driegangen menu worden voorgeschoteld. Hierbij heeft u de keuze tussen een vlees, vis of een vegetarisch menu. Mocht u overige dieetwensen hebben is dit natuurlijk ook geen probleem. Iedereen zal genieten tijdens deze heerlijke avond en wij garanderen u dat niemand huiswaarts zal keren met een lege maag!

Heeft u na deze hilarische avond vol foute nummers de smaak goed te pakken? Dan kunt u lekker doorgaan want op loopafstand bevind zich het centrum van Rotterdam! Dus geniet van heerlijk eten en dans en zing met ons mee tijdens ons Foute Popquizdinner Rotterdam! Het kan ons niet fout genoeg deze avond!!

Onze Foute Popquiz is inclusief:
– Quizmaster
– Driegangendiner
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW