Hou van Holland High Tea Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Natuurlijk houdt u van Holland, maar wat weet u eigenlijk van ons kleine kikkerlandje?  Met onze gezellige Hou van Holland High Tea in hartje Breda stellen we uw ‘’Holland kennis’’ op de proef!  Dus heeft u zin in een gezellig groepsuitje vol quizvragen en lekker eten? Dan is onze Hou van Holland High Tea zeker een aanrader.

 

Gezellig Groepsuitje Breda

Bij aankomst zal onze immer enthousiaste quizmaster u  een warm welkom geven.  De Quizmaster zal uw gezelschap in verschillende teams indelen en de spelregels van het Hou van Holland Spel uitleggen.Tijdens dit groepsuitje Breda zullen we aan de hand van verschillende spelrondes jullie kennis over Nederland eens flink onder de loep nemen. 

Niet alleen jullie Algemene Kennis wordt getest, maar ook uw uitbeeldingsvermogen en muziekkennis. Onze spelrondes worden gespeeld onder leiding van onze gezellige quizmaster en zijn vergelijkbaar met het gelijknamige tv-programma. Want waar staat de afkorting HEMA voor? Waar ligt het plaatsje Kuttingen? Met dit groepsuitje Breda komt u hier vanzelf achter! 

Naast dit hilarische spelprogramma, zullen wij een heerlijke en uitgebreide high tea voor u serveren. Wij zorgen ervoor dat u tijdens dit groepsuitje Breda wordt verwend met de heerlijkste zoete en hartige hapjes en verschillende soorten thee. Als dat niet genieten is?

 

Dit Hou van Holland Groepsuitje Breda is uw bedrijfsuitje, familie- of vriendenfeest bij uitstek!

 

Inclusief:

– Zaalhuur

– Quizmaster

– Hou van Holland Spel

– Spelmaterialen

– Uitgebreide High Tea

– BTW