Hou van Holland High Tea Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Voor deze Hou van Holland High Tea hebben wij ons ontzettend populaire Hou van Holland Spel gecombineerd met een heerlijke High Tea. Onze Hou van Holland High Tea zit vol met spannende Quizvragen, opdrachten en natuurlijk thee.

Tijdens dit gezellige groepsuitje in Rotterdam zullen wij ervoor zorgen dat u samen met uw gezelschap een onvergetelijke middag zult beleven.

Onze Hou van Holland High Tea is uitermate geschikt als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of andere viering in Rotterdam.

Als iedereen zijn of haar plaatsje heeft gevonden in ons gezellige High tea restaurant zal onze enthousiaste Quizmaster u hartelijk verwelkomen. De Quizmaster zal uw gezelschap in teams verdelen en de spelregels van het Hou van Holland spel uitleggen. Als de teams zijn ingedeeld en de teamcaptains bekend zijn gaan we beginnen met de eerste ronde van deze Hou van Holland Quiz in Rotterdam.

We beginnen met een lekkere opwarmronde namelijk; de algemene kennisronde. Tijdens deze ronde komen wij erachter welk team het meeste weet van ons koude kikkerlandje. Waar staat de afkorting Hema voor? Noem alle Waddeneilanden! Het lijkt erg makkelijk maar weet u uw hoofd koel te houden als het echt heet wordt in de keuken.

Vervolgens gaan we bieden. Welk team weet de meeste Elfstedentocht steden te noemen? En hoeveel smurfen wonen er eigenlijk in het Smurfendorp? Maar natuurlijk gaan we tijdens deze Hou van Holland Quiz ook bekende Nederlanders raden, zingen en uitbeelden. Kortom tijdens deze Hou van Holland High Tea worden al uw vaardigheden op de proef gesteld. Aan het eind van dit groepsuitje in Rotterdam zal bekend worden welk team de grote prijs in de wacht sleept en welk team met de staart tussen de benen zal afdruipen.

Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat u tijdens deze Hou van Holland High Tea aan niks tekort komt daarom wordt u tussen de spannende rondes van het Hou van Holland Spelprogramma op een heerlijke High Tea getrakteerd. Als dit geen genieten is dan eten wij onze muts op!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Uitgebreide high tea
– Acteur(s)
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW