Hou van Holland Quiz Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Onze Hou van Holland Quiz is een top middag boordevol gezelligheid in hartje Leiden?! In gezelschap van je vrienden of collega’s speelt u samen met onze enthousiaste quizmaster deze van tv-bekende quiz!

Wij hebben hier met deze ‘Hou van Hollland Quiz in Leiden’, een bijzonder spelprogramma te pakken,  gevuld met quizvragen, muziekfragmenten, en hilariteit. Om die reden leent deze ”Hou van Holland Quiz’ zich bij uitstek als hilarisch onderdeel van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest.

In het altijd bruisende centrum van Leiden word je hartelijk welkom geheten in een feestelijk opgetuigde locatie.  Onze quizmaster zal vervolgens de groep in teams opsplitsen en uitleg geven over de spelregels van deze ‘Ik hou van Holland Quiz’.

Zodra de teams bekend zijn en we weten wie als ‘teamleiders’ zullen fungeren gaan we met deze ‘Ik hou van Holland Quiz” Leiden op z’n kop zetten.

Zo bestaat deze hou van Holland Quiz uit meerdere rondes. Rondes waarbij we moeten bieden, uitbeelden, raden, zingen, rad draaien, dansen en nog veel meer! Een leuker middagje Leiden?! We kunnen het ons niet voorstellen.

Deze ‘Ik hou van Holland Quiz Leiden’ start met een algemene kennisronde.

Want hoeveel Waddeneilanden ken je eigenlijk?! Weet je wat we eigenlijk vieren met vlaggetjesdag?! En wie weet nog in welk jaar Nederland kampioen van Europa werd, in het voetbal?! Het zal je bij deze ‘Ik hou van Holland Quiz Leiden’ allemaal duidelijk worden!

Bekende Nederlandse uitdrukkingen en gezegdes dienen te worden uitgebeeld bij onze ‘Ik hou van Holland Quiz Leiden’ . Ook is er karaoke; de gelegenheid on Hollandse hits van vroeger en nu te laten galmen.

En zo zal het aan het slot van dit spelprogramma helder zijn welk team naar huis gaat met de overwinningsbokaal en welk team opnieuw de schoolbanken in moet.

  De Hou van Holland Quiz Leiden is inclusief:
-Ervaren quizmaster
-Hou van Holland spelmaterialen
-Zaalhuur
-BTW

Andere suggesties…