I Love the 90’s Diner in Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Vanavond nemen wij je mee terug in de tijd! Tijdens ons I love the 90’s diner gaan wij aan de hand van verschillende quizvragen, jingles, tv-tunes, opdrachten en hits uit de 90’s,  jullie geheugen even opfrissen en een aantal mooie herinneringen opduiken.

Tussen de spelrondes door wordt je getrakteerd op een heerlijk driegangendiner. Jullie hebben hierbij de keuze uit verschillende gerechten en op deze manier zorgen wij ervoor dat niemand tijdens dit speldiner op een houtje hoeft te bijten.

I Love the 90’s DinerQuiz
In een restaurant in het centrum van Breda zal de strijd vanavond in alle hevigheid losbarsten.
Wij beginnen het ‘I love the 90’s Diner’ met het indelen van de teams.
Deze teams zullen het vervolgens tegen elkaar gaan opnemen en strijden om de felbegeerde hoofdprijs! De opdrachen, jingles, tv-tunes en hits uit de nineties  zullen je vanavond aangenaam verrassen. Weet je bijvoorbeeld nog wie tijdens de Champions Legue finale van ’95 het winnende doelpunt maakte? Of met welke hit Vanilla Ice wereld beroemd werd?  Met onze ‘I love the 90’s Quiz’ kom je daar allemaal achter!

Tussen de rondes door kun je gaan genieten van een heerlijk driegangendiner, waarbij er keuze is uit vlees, vis of vegetarisch en zelfs de mensen met speciale dieetwensen kunnen bij ons aan hun trekken komen!

Onze ‘I love the 90′s Quiz’ is ideaal als activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje of ander groepsuitje in Breda.
Dus boek dit gezellige groepsuitje nu en maak samen met ons een ‘trip down memorie lane’.

Inclusief:
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW