I love the 90’s Diner in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Vier jullie personeelsfeest of vrijgezellenuitje met onze ‘I love the 90’s Quiz’! Dit is niet zomaar een quiz in Rotterdam, dit is een feest van herkenning! De ‘I love the 90’s Quiz’ staat bol van uitdagende quizvragen, jingles en opdrachten die jullie terugbrengen naar de nostalgische jaren ’90.
Let’s take a trip down memory lane! Na onze fantastische quiz verwennen wij jullie met een voortreffelijk driegangendiner. Dit is een uniek en origineel dinerspel!

I Love the 90’s Diner Quiz Rotterdam
Wij spelen de Quiz in een fijne ambiance van een speciaal restaurant in het hartje van Rotterdam.
Met verschillende teams gaan julle deze uitdagende strijd aan! Elk team tracht zoveel mogelijk punten te scoren en een gooi te doen naar de hoofdprijs! Onze quizvragen gaan over bekende hits, tunes en ook hebben we een paar fascinerende opdrachten die met de nineties te maken hebben. Wie maakte die winnende goal in die Champions League finale? Hoe heette die grote hit van Vanilla Ice? Onze ‘I love the 90’s Quiz’ in Rotterdam daagt je uit om diep in het geheugen te graven!

Tussen de quizrondes door kan er genoten worden van het voortreffelijke driegangendiner. Er is volop keuze uit vlees, vis of vegetarische dinervarianten. Ook met dieetwensen houden wij graag rekening!
De ‘I love the 90′s Quiz’ in Rotterdam zal alle deelnemers van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeestje zeker aanspreken!

De ‘I love the 90’s Quiz’ in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste Quizmaster
– Zaalhuur locatie in hartje Rotterdam
– Quizvragen en spelmaterialen
– BTW