I Love the 90’s Lunch Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Kies voor een fascinerend personeelsuitje of vrijgezellenfeest en voeg de ‘I love the 90’s Quiz’ toe aan jullie groepsuitje in Rotterdam! Deze Quiz zit vol herkenbaarheid en mooie herinneringen van de 90’s. De quiz bestaat uit uitdagende quizvragen, muziekfragmenten en attractieve opdrachten. Herleef die nostalgische jaren negentig met onze heerlijke I love the 90’s Quiz.

Wij verweven de spelrondes met een heerlijke uitgebreide en luxe lunch. Wat wil je nog meer?

Welkom in ons exclusieve restaurant in het centrum van Rotteerdam. Laat je verwelkomen door onze eigen fanatieke Quizmaster. Probeer met je team de meeste punten te scoren en de andere teams te verslaan! Natuurlijk komen tijdens de Quiz de populaire hits en tunes van die periode aan bod. Maar ook hebben we een paar gewaagde opdrachten die met de 90’s verband houden.
Wie gaf bijvoorbeeld de voorzet bij de winnende goal in die legendarische Champions League finale? Hoeveel hits scoorde Michael Jackson in de 90’s? Ja, er zitten een paar hersenbrekers tussen!

De quizrondes  wisselen we af met onze overheerlijke lunch-hapjes. Het aanbod is om van te watertanden. Wat dacht je van soep, rijk belegde broodjes en andere lekkere culinaire heerlijkheden?

Wij weten zeker dat onze ‘I love the 90′s Quiz’ en deze ‘toplunch’ bij iedereen in de smaak zal vallen. Beleef het en geniet met ons in Rotterdam.

De ‘I love the 90’s Lunch’ in Rotterdam is inclusief:
– Sympathieke en enthousiaste Quizmaster
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– Quizvragen, fragmenten en spelmaterialen
– BTW