Ik hou van Holland High Tea Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Ons Ik hou van Holland spelprogramma is een ouderwets gezellig groepsuitje in de binnenstad van Leiden.

De ”Ik hou van Holland Quiz” bestaat uit verschillende spelrondes waarbij wij uiteenlopende vaardigheden zullen testen.

We beginnen de ”Ik hou van Holland Quiz” met een algemene kennis ronde, tijdens deze ronde kun je laten zien hoeveel je eigenlijk weet ( of niet weet ) van ons koude kikkerlandje. Kun je alle Waddeneilanden opnoemen? In welk jaar werd Nederland  Europees Kampioen voetbal en wie scoorden er in de finale?

Weet je het antwoord op deze en nog veel meer leuke en afwisselende vragen? Wij zullen er tijdens onze ” Ik Hou van Holland Quiz” allemaal achter komen.

Ook gaan jullie uitdrukkingen en gezegden uitbeelden en gaan wij jullie taalvaardigheid aan een grondig onderzoek onderwerpen!

Maar ook onze rekenwondertjes kunnen hun hart ophalen tijdens de rekenquiz en de nachtegaaltjes in jullie gezelschap kunnen hun gouden keeltjes schrapen en hun kunsten ter gehore brengen tijdens de zangronde.  Kortom onze ”ik Hou van Holland Quiz”  is een uitgebreid, dolkomisch en ouderwets gezellig groepsuitje waarbij je je even helemaal kunt uitleven.

Maar we hebben nog een verrassing voor je in petto; tussen de rondes van deze ” Ik hou van Holland Quiz” door zullen wij u namelijk trakteren op een heerlijke high tea.

Tijdens deze culinaire onderbreking kun je even stoom afblazen en je voorbereiden op de volgende rondes van de ” Ik hou van Holland Quiz”.

Dit groepsuitje leent zich perfect als onderdeel van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

De Ik hou van Holland High Tea Leiden is inclusief:
– Quizmaster
– High Tea
– Hou van Holland spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…