ik Hou van Holland Quiz Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Speel samen met je vrienden of collega’s het ik Hou van Holland spel in hartje Nijmegen. Onze ik Hou van Holland Quiz is een verbluffend leuk spel en zit tjokvol teambuilding, hilariteit en gezelligheid!

Bij binnenkomst in een speciaal voor jullie gezelschap geselecteerde ruimte in hartje Nijmegen zult je hartelijk worden ontvangen door onze eigen quizmaster. Deze zal het gezelschap opdelen in verschillende teams met een eigen teamcaptain. De teams zullen het vervolgens tegen elkaar gaan opnemen tijdens deze strijd der giganten.

Gedurende verschillende rondes zullen wij de algemene Holland kennis eens danig op de proef stellen. We beginnen met de algemene kennis ronde. Tijdens deze ‘opwarmingsronde’ kun je laten zien hoeveel je nu eigenlijk weet van ons koude kikkerlandje. Vervolgens gaan we verder met de het uitbeelden, het bieden, schatten, raden en natuurlijk zal de singing bee niet ontbreken.

Wie o wie zal als winnaar uit de bus komen en de prijs in ontvangst weten te slepen?
Zijn jullie klaar voor een middag vol gezelligheid samen met vrienden of collega’s in hartje Nijmegen? Boek dan onze Ik Hou van Holland Quiz!

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Hou van Holland spelmaterialen
– Zaalhuur
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…